Nyomj Entert


Már az általános iskolában folyik a szélsőséges propagandaNyugaton, főként az Egyesül Államokban az egyetemek világát egyértelműen a baloldal uralja. A professzorok és a hallgatók nagy része baloldali, a jobboldal pedig mintha feladta volna a harcot. Az egyetemek után most az általános iskolákat is bekebeleznék: egyre szemérmetlenebbül jelenik meg e színtereken a kultúrharcos baloldal, és formálja trükkök százaival saját világképére a gyerekek tudatát. 

A baloldal mindent elkövet, hogy már fiatal gyermekkorban szexualizálja a felnövekvő generációkat és megfossza őket ártatlanságuktól. Óriási felháborodást váltott ki korábban, hogy Kalifornia államban a helyi oktatási bizottság alapvetően reformálná meg az általános iskolai tantervet, belefoglalva abba a genderelméletet, tehát intézményesítenék és etalonná tennék „a kulturális baloldal felvilágosító hadjáratát”. 

Több amerikai iskolában nemrég szexuális tartalmú kérdőívek kitöltésére kötelezték a 11-14 éveseket. Egy virginiai iskolában aziránt érdeklődött az iskolai tanács, hogy a 8. osztályosok aktívak-e szexuálisan, létesítettek-e már orális szexet és hány szexuális partnerük volt. A szexualitásra vonatkozó kérdések mellett megjelentek droghasználattal kapcsolatos kérdések is: milyen kábítószereket használnak, fogyasztottak-e már marihuánát, LSD-t vagy heroint. Összesen mintegy 200 kérdéssel vallatták őket, a kérdőívek kitöltését csak akkor tagadhatták meg a gyerekek, ha szüleik engedélyével rendelkeztek. Természetesen az iskola vezetése nem mozgatott meg sok követ, hogy erről informálja a diákok szüleit. 

Észak-Karolina állam egyik iskolájában pedig kifejezetten a gyerekek szexuális orientációja felől érdeklődtek. A beszédes elnevezésű, „a határok eltolása/elmozdítása” (Shifting Boundaries) program keretében megvalósult felmérés szexuális orientációra vonatkozó kérdésére 10 lehetőség közül választhattak a 11 évesek, többek között a biszexuális, genderfluid, heteroszexuális, leszbikus, pánszexuális, queer, bizonytalan kategóriák közül.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .